Aanmeldstappen

Registratie
Persoons- en factuurgegevens
Hotelovernachting
Dwars!
Bevestigen
Bevestiging registratie

Registratie

Leuk dat je je wilt inschrijven voor het Divosa Voorjaarscongres. Het congres vindt dit jaar plaats op donderdag 13 juni en vrijdag 14 juni 2024 in Theater de Spiegel in Zwolle.

Kosten per persoon

Lid Divosa (gemeentelijke organisatie) € 695,- (excl. btw) 
Divosa-associés (niet-gemeentelijke organisaties) € 895,- (excl. btw)
Zzp'ers € 995,- (excl. btw)
Normale tarief (niet-leden) € 1.195,- (excl. btw)

NB: Tot en met 31 maart geldt een vroegboekkorting van € 50,-. Deze vroegboekkorting geldt alleen voor individuele inschrijvingen en is niet te combineren met de groepskorting voor leden Divosa.

Is jouw organisatie lid of belangstellend lid van Divosa? *

Wil je (zeker) weten of jouw organisatie lid of associé is van Divosa?
Bekijk dan de lijst voor leden of associés Divosa. 

0,00

Deelname leden Divosa *

Voor deelname met 3 of meer collega's geldt speciaal voor leden een groepskorting: elke 3e deelnemer (vanuit dezelfde organisatie) krijgt 50% korting. Meld je je met 6 deelnemers aan, dan is één deelnemer gratis.

Let op: Je kunt na bevestiging van inschrijving geen extra collega's meer aanmelden met gebruikmaking van de groepskorting. 

NB: Vroegboekkorting is niet combineerbaar met groepskorting.

0,00

Hoeveel collega's meld je naast jezelf nog meer aan *

0,00

Algemene voorwaarden deelname *

Kosten en factuur

Werk je voor een gemeentelijke organisatie die lid is van Divosa, dan betaal je € 695,- (excl. btw) per persoon. Divosa-associés (niet-gemeentelijke organisaties) betalen € 895,- (excl. btw). Zzp'ers betalen € 995,- (excl. btw). In alle andere gevallen betaal je het reguliere tarief van € 1.195,- (excl. btw). Tot en met 31 maart 2024 geldt een vroegboekkorting van € 50,-.

Na aanmelding ontvang je per mail direct een bevestiging. Per mail ontvang je eventuele hotelinformatie, een routebeschrijving en de factuur. 
De kosten voor deelname dien je te voldoen binnen twee weken na ontvangst van de factuur. We behouden ons het recht voor je terug te zetten naar normaal tarief indien je niet op de lijst van leden Divosa of Divosa associés voorkomt.

Het Divosa Voorjaarscongres is één geheel met een vaste prijs, afwezigheid op onderdelen/dagen leidt niet tot een andere prijs. 

Heb je jezelf aangemeld als zzp'er, dan verzoeken wij je om de congresorganisatie een KvK inschrijving te overleggen.

Annulering is niet mogelijk, er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld, diner- of hotelkosten plaats. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je je laten vervangen door een collega. Geef dit echter uiterlijk maandag 10 juni 2024 door aan de congresorganisatie.

Facturatie wordt verzorgd door HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie b.v., - Herenweg 180, 2101 MV Heemstede - KvK 34239540 - BTW NL8152.56.292.B01

Bij het afronden van de inschrijving bieden we de mogelijkheid om met iDEAL te betalen.

Lees hier het privacyreglement van congresorganisatie HOEZO! en hier die van Divosa.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op: 023 5552720 of info@hoe-zo.nl

Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op: 023 5552720 of info@hoe-zo.nl