Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik hier.
Sterker samen

Beste Griffie Zaanstad,

Wij hebben iets te vieren! Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland (VrZW) bestaat 10 jaar. Al een decennium lang zetten wij ons elke dag in om Zaanstreek-Waterland veiliger te maken. Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze vele partners, waaronder jij

Door mijn werk voor de Veiligheidsregio ben ik mij sterk bewust van de netwerken waarin wij leven en hoe cruciaal deze zijn. Onze partners brengen unieke expertise en ervaring mee, waardoor we gezamenlijk onze samenleving (veer)krachtiger maken, zowel op organisatorisch als individueel niveau. We hebben iedereen daarvoor nodig.

Tijdens het netwerkcongres staat het thema ‘Sterker Samen’ centraal. Op diverse creatieve manieren richten we ons op het versterken van onze netwerken en veerkracht. We hebben inspirerende sprekers gevonden die op een bijzondere manier veerkracht hebben getoond of ons meer kunnen leren over hoe we door op verschillende manier samen te werken, impact kunnen maken.

We zijn nog druk bezig met het finetunen van het programma maar kunnen alvast verklappen dat Lucas Meijs (Hoogleraar Filantropie en Vrijwilligerswerk) komt vertellen hoe organisaties effectief kunnen samenwerken met vrijwilligers en hoe dit bijdraagt aan hun strategische doelen en maatschappelijke impact. Tom van ’t Hek zal verbindingen leggen tussen veerkracht en sport, en uitleggen welke lessen we daaruit kunnen halen. Gideon Goudriaan komt vertellen over hoe hij als politieagent is gekomen tot de sociale innovatie “Coppie Koffie”. Daarnaast zullen er diverse inspirerende, creatieve workshops gegeven worden en netwerkactiviteiten zijn. We sluiten af met een feestelijke borrel om samen te proosten op 10 jaar VrZW. 

Voor wie?
Wij grijpen deze gelegenheid graag aan om samen met jou en andere directieleden, regiomanagers, raadsleden en anderen die op strategisch niveau werkzaam binnen onze regio en/of ons werkveld, te kijken hoe we onze netwerken kunnen versterken.

Jij speelt een belangrijke rol in ons netwerk! Hiervoor wil ik je persoonlijk bedanken en uitnodigen om ons jubileum samen te vieren. Ik hoop je op 24 oktober te zien.

 Aanmelden


Nu al zin in!

Met vriendelijke groet,

geschrevenhandtekeningsaskiavandenbroek
Saskia van den Broek
Directeur Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland


Geen email meer ontvangen? Klik hier.